HAKKIMDA

IMG_1268

Merhaba,

Çocukluğumdan kalan tatlı sevdasını 2011′ den başlayarak pasta ve ekmek üzerine aldığım eğitimle profesyonel olarak uluslararası otellerde çalışarak devam ettirdim. Daha sonra şirket bünyesinde çalışmak istemediğime karar verdim ve kendi reçetelerimi yazmaya, zaman buldukça yeni tarifler denemeye devam ettim ve halen ediyorum. Benim için yeni tarifler öğrenmek, onları denemek büyük bir zevk. Iş hayatım boyunca birçok şef ile çalışma fırsatı buldum ve bilgilerime yenilerini ekledim.

Aslında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunuyum.Üniversite dönemimde de yeme-içme sektöründen uzak kalamadım ve çeşitli kafe ve barlarda çalıştım. Mezun olduktan sonra İstanbul’a taşındım pasta ve ekmekçilik eğitimimi burada aldım. Bu işi profesyonel yapma fikri arkadaşımla beraber Istanbul’da bir kafe işletirken aklıma geldi. Kafenin yemeklerini onunla beraber yapıyorduk ve genelde tatlıları da ben yapıyordum. Ablam ve arkadaşımla konuşurken gazetedeki eğitim ilanını gördüm, ertesi gün okula gittim ve mutfak maratonum böylece başlamış oldu. Ardından staj, çalışma ve öğrenme dönemime devam ettim.

Şimdilerde yemek ve tatlı merakımı, başka bir ülkede , benim gibi yemek meraklısı eşimle beraber evde sürdürüyoruz.